Smakebit på hundekjøring - Trasti & Trine

Dato: Torsdag 25 feb 2021 - fredag 15 apr 2022 Vis kart

Hos oss er du en aktiv deltaker. Det betyr at du får være delaktig gjennom hele besøket. Vi gir deg instrukser og du gjør jobben. Vi kjører to og to på sleden, en kjører og en sitter på, så bytter vi. Etter turen blir det bålkos og historiefortelling.

 

Vi henter deg på en av våre møteplasser i Alta og kjører deg tilbake etter turen. Du får varme klær når du kommer. Vi har varme dresser, votter, lue og vintersko. Du har selv på deg varmt undertøy som ull eller fleece.
Vi gir deg en kort og presis opplæring i hvordan du kjører slede før vi går inn i hundegården. Her står mange glade Alaska huskier og venter på deg. De har sine egne hus med navneskilt på. Du får utdelt et kort med navnet på de hundene du skal kjøre. Så er det bare å sette i gang. Seletøyet henger på sin rette plass og det er bare for deg å finne riktig hund. På denne måten gjør du hundene klar, helt selv. Vi er selvfølgelig til stede hele tiden og hjelper deg om du ønsker. Når alt er klart, vil hundene på tur. Vi åpner porten og kjører ut i skogen, det blir stille og vi kan nyte de ivrige hundene, været og naturen. En av oss kjører først og du følger etter.
Underveis kjører vi i skogen, i åpent landskap, langs og på Altaelva, når isen har lagt seg.
Etter en stund kommer vi tilbake til hundegården. Hundene skal tilbake til sine hus, du er med og hjelper til. Så blir det kos rundt bålet med noe varmt å drikke og hjemmebakst å bite i. Vi som har vært med deg på tur har trent hundene i hele høst og vinter, samt kjørt noen løp. Alt fra verdens lengste til korte løp. Dette forteller vi dere gjerne om, samt hvordan vi trener, forer og steller alle vennene våre i hundegården. Transport og kake er inkludert i prisen.

Vis mer

Bestill nå

Om denne aktiviteten

Kontaktperson e-post
Pris fra
1250 NOK
Prisinformasjon
per person, voksen egne priser for barn: NOK 650,-
Hotell

Trasti & Trine Stengelsengården

Avstand: 2 km
Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Stengelsengården ligger knappe 500 meter fra den øvrige bebyggelsen hos Trasti & Trine, og er bare en kjapp rusle- eller sparketur unna.
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine Boutique Hotel

Avstand: 2,3 km
Nye boenheter i skogen, høy standard doble rom i unike bygninger med store vindu og utsikt til skogen. Til rommene er det gang, kjøkkenbenk med vannkoker og vask, bad og oppholdsrom fordelt på to etasjer.
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 2,3 km
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Build: 31.03.2021 12:23:34, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8564.cbischannel-31688.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails