Hundekjører for en dag - Trasti & Trine

Adresse: Gargiaveien 29 , 9518 Alta Vis kart

Adresse: Gargiaveien 29 , 9518 Alta

Du står på din egen slede, med ditt eget hundespann foran. Hundene er ivrige etter å komme seg avgårde. En hel dag skal du tilbringe ute på tur sammen med disse firbeinte atletene. En hel dag i skogen, på elveisen eller oppe på fjellet. Tar du utfordringen?

 

Hos oss er du aktivt med på hele turen. Fra du kommer til du går. Når du er ferdig påkledd gir vi en kort og presis opplæring i hvordan du skal kjøre hundeslede. I tillegg forklarer og viser vi hvordan du seler på dine egne hunder. Du får utdelt ei liste med navnet på hundene som skal være med i ditt hundespann, så er det bare å sette i gang. Selene henger på bestemte plasser. Hundene har egne hus med navn på. På denne måten er det enkelt å finne fram og du kan gjøre det aller meste selv. Vi er selvfølgelig til stede hele tiden, og hjelper til der det trengs.

Når hundespannet er klart, løfter vi anker og suser ut i skogen. Nå er det bare å nyte hundene, været og naturen. Vi kjører i skogen, på elva og kanskje opp på fjellet. Hvor mange km vi skal kjører er du selv med på å bestemme. Underveis stopper vi og spiser en varm lunsj rundt bålet. Her blir det tid til å stille alle de spørsmålene du har tenkt på underveis. Vi har også noen historier å dele med deg. Vel tilbake i hundegården, seler vi av hundene og setter dem på plass. Dette er en tur som passer for deg som liker å være ute, og ønsker å kjøre hund. Du får prøvd å være ekte hundekjører på en dag.

Vi henter deg på en av våre møteplasser i Alta og bringer deg tilbake. Vi har scooterdresser, votter, lue og vintersko. Du har selv på deg varmt undertøy som ull eller fleece. Velkommen til en dag som hundekjører.

Varighet: cirka 6,5 timer
Tidspunkt kl. 9.30
Inkludert: Transport til / fra Alta sentrum,
klær / sko, hjemmelaget lunsj.

Tidspunkt for henting (pickup) er samme tidspunkt som starttid for din aktivitet.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer (booking)
+47 91900460
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine Boutique Hotel

Avstand: 18 meter
Nye boenheter i skogen, høy standard doble rom i unike bygninger med store vindu og utsikt til skogen. Til rommene er det gang, kjøkkenbenk med vannkoker og vask, bad og oppholdsrom fordelt på to etasjer.
Motell og Pensjonat

Trasti & Trine´s gjestehus

Avstand: 6 meter
Har du lyst til å overnatte et sted uten om det vanlige? Her har du muligheten. Vi bor i skogkanten bare 500 meter fra Altaelva og 10 km fra Alta sentrum. Her er fine turmuligheter rett ut i fra døra både til fots, på sykkel eller på ski.
Hotell

Trasti & Trine Stengelsengården

Avstand: 468 meter
Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Stengelsengården ligger knappe 500 meter fra den øvrige bebyggelsen hos Trasti & Trine, og er bare en kjapp rusle- eller sparketur unna.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8564.cbischannel-31688.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails