Topp tur i midnattssol /Trasti og Trine

Adresse: Gargiaveien 29 , 9518 Alta Vis kart

Adresse: Gargiaveien 29 , 9518 Alta

Pæskanasen er et nydelig utkikspunkt over Altadalen, Eibydalen og Alta by. Har du lyst til å være med opp? Vi tar med noen av våre godt trente Alaska huskier. De bærer kløv, med vårt utstyr og vi lager kaffe over bålet under veis.

 

Peskanasen er en liten topp i nærheten av Northern Lights Husky. Fra toppen får du en fantastisk utsikt mot Alta fjorden, Alta sentrum og to elvedaler. I midnattssol er det et paktfult skue.
Turen starer i hundegården til Northern Lights Husky. Her møter et 40 talls topp trente Alaska huskier og noen nysgjerrige valper deg. Vi hilser på, før vi velger ut de som blir våre tur kamerater denne kvelden. Hundene får sele og kløv på.

Turen starter i lett flatt terreng, men etter ca. 2 km starter stigningen. Det er bratt til tider, men vi tar små pauser og vi har mange historier om Alta og hunden å dele med dere under veis. Hundene kan være behjelpelig med litt dra hjelp også. Før vi kommer til toppen lager vi bål og nyter bålkaffe med middag.
Varighet: ca. 3 ½ time
Grupper på mer en 4 gjester kan ta kontakt og vi kan utføre turen på andre tidspunkt og dager.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Telefonnummer (booking)
00 91900460
Hotell

Trasti & Trine Stengelsengården

Avstand: 424 meter
Stengelsengården er en av tre fiskegårder som ligger langs Altaelva, og den eneste med veiforbindelse. Stengelsengården ligger knappe 500 meter fra den øvrige bebyggelsen hos Trasti & Trine, og er bare en kjapp rusle- eller sparketur unna.
Build: 14.06.2021 17:38:03, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8564.cbischannel-31688.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails